Volg onze Facebookpagina voor de laatste updates!

Bebat daagt de stad Tienen uit! WIJ DOEN OOK MEE!!!

Link naar krantenartikel (HLN.regio 24/2) --> Batterijen voor openluchtklasje
Link naar krantenartikel en videofragment (Het Nieuwsblad 19/2 - Bron: ROB TV) --> Recyclagebedrijf Bebat daagt Tienenaren uit.

Tussen 23 februari en 22 maart 2015 daagt Bebat alle inwoners van Tienen uit om zoveel mogelijk lege batterijen in te zamelen en binnen te brengen in één van de 120 Bebat-inzamelpunten in de stad.

Als de Tiense inwoners erin slagen om op 1 maand tijd 1500 kilo lege batterijen in te zamelen, dan zal Bebat mee investeren in een educatief openluchtklasje in het Vianderdomein. De opwaardering van dit domein met meer groen en ecologische en educatieve verbeteringen is een project dat Bebat mee ondersteunt. 

Bovendien wil Bebat de betrokkenheid van de Tiense scholen en verenigingen stimuleren door een extra wedstrijdelement toe te voegen: de school die het meeste aantal kilo batterijen per leerling inzamelt, ontvangt 500 extra spaarpunten, de winnende vereniging ontvangt € 500.

En dit is nog niet alles…! Doordat we met onze school deelnemen aan de bovenvernoemde actie, zijn we ook automatisch ingeschreven voor een andere actie die in samenwerking met de jongerenzender JIM loopt. Zo maken we kans op een gratis live concert van Safi en Spreej op school!